Feuertempel oli tallillamme muutaman päivän, siihen asti kunnes sen varsat syntyisivät. Sain ratsastaa sillä (tai oikeastaan minun täytyi), ja Feuertempel oli aivan upea!! Menin sillä esteitä, mutta todella vaatimattomilla korkeuksilla, en nimittäin missään nimessä halunnut, että "Tepille" kävisi jotain. Esteiden lisäksi menin sillä ravipuomeja.
Myös koulussa ori oli aivan ihana! ;D Teimme laukanvaihtoja, pohkeenväistöä sekä laukkapiruetteja. Ori kuunteli jokaista apuani ja reagoi niihin heti ja täsmällisesti. Huomaa kyllä, että Feuertempeliä ratsastaa ammattilaiset!
Feuertempelin molemmat varsat syntyivät samana päivänä. FWB-varsa syntyi iltapäivä-auringon alla, toisin kuin knabstruppervarsa syntyi lähempänä keskiyötä. Molemmat ovat oikein kauniita neitejä ja ovat perineet jotakin molemmilta vanhemmiltaan.
Molemmat varsat on jo varattu ja toinen onkin lähtenyt jo kohti uutta kotiaan. FWB-varsa, Rosy Angel on myyty Varberg Stallille ja knabstruppervarsa, Awesome Fire on kasvatettu pyynnöstä Glimmer Diamond Studille. Mikäli tykästyit näihin varsoihin, voit pyytää samasta yhdistelmästä uutta varsaa. Näät varsojen vanhemmat edellisestä postauksesta. :)
Tallillemme saapui tänään myös uusi vierailija; quarterori Dun Cashed It. Tämä upea kevytrakenteinen ori astuu AC:n (joka siis omistaa sen orin) Gold Minen. Myöskin se varsa on varattu, mutta tulen laittamaan siitä kuvia tännekin. :)



Leave a Reply.

    Virran Pientalli on Sims 3-pelillä toteutettu virtuaalitalli, joka keskittyy quarter- ja knabstrupinhevosten kasvatukseen. Pidämme quarterhevosille suomalaista rekisteriä.
    Olemme SHY:n jäseniä ja noudatamme sen sääntöjä. Meillä kuitenkin on omiakin, tallikohtaisia sääntöjä ja käytäntöjä. 

    RSS Feed