Saimme viestin Hot Leopardin ostajalta, että hän tarvitsee enemmän knapstrupinhevosia, jotta hän voi aloittaa kunnolla knapstrupinjalostuksen. Hän pyysi, että voisin kasvattaa hänelle sellaisen. Näin tässä kaksi mahdollisuutta; vihdoinkin voisin käyttää kasvattamoa ja saisin tekosyyn käyttää yhteistyötallimme, Herttuan Ratsutilan upeaa trakehneroria, Feuertempeliä, niinpä päätin suostua. :)
Feuertempel saapui myöhään illalla tallillemme ja viettikin yönsä karsinassa. Heti aamulla se pääsi tammojen kanssa samaan tarhaan tutustumaan tammoihin ja maistelemaan tuoretta, vihreää heinää.
   Feuertempel ja Dora suorastaan rakastuivat ensisilmäyksellä. Ne sukivat toisiaan, laidunsivat yhdessä ja ihan vain olivat yhdessä. Oikeastaan vähän harmittaa, kun "Tepi" täytyy palauttaa takaisin kotiinsa, sillä se tulee niin hyvin toimeen Doran kanssa, joka ei suuresta suosiosta nauti muiden tallimme tammojen keskuudessa.
Astutimme Feuertempelillä kaksi tammaamme, Awesome Accidentin sekä Doris Angelin. Awesome Accidentin varsa on jo varattu, mutta Doran varsan tulevaisuus on vielä avoin. Todennäköisesti sekin tulee myyntiin, kunhan ensin edes syntyykään. Jos se tulee myyntiin toivomme kotia, jossa se saisi jatkaa sukuaan ja tulisi kantakirjatuksi. :)

Ja loppuun mainittakoon, että enää yksi maaliskuun varsakatraan jäsenistä on myynnissä. Käyppä kurkkaamassa! Kauppaan!

-Joanna




Leave a Reply.

    Virran Pientalli on Sims 3-pelillä toteutettu virtuaalitalli, joka keskittyy quarter- ja knabstrupinhevosten kasvatukseen. Pidämme quarterhevosille suomalaista rekisteriä.
    Olemme SHY:n jäseniä ja noudatamme sen sääntöjä. Meillä kuitenkin on omiakin, tallikohtaisia sääntöjä ja käytäntöjä. 

    RSS Feed